Tir Airsoft

Tirul sportiv cu pușca airsoft este un sport care dă posibilitatea participanților să descopere în ei talentul de a nimeri țintele puse la distanțe destul de mari.Mulți dintre participanți uimindu-ne chiar și pe noi. În acest sport nu este vorba de armata făcută sau cursuri de tir sportiv, ci de stăpânire de sine și puțină concentrare.

Țintele se amplasează la o distanță de 7 -15 metri, participanții beneficiază de asistență din partea personalului echipei QUAD care încarcă pușca după fiecare tragere, sfătuiește cu privire la poziția de tras și la modul de așezare al puștii. După ce participanții și-au tras toate bilele de care dispun, își vor nota numele pe cartonașul-țintă, iar la sfârșit echipa QUAD va contabiliza punctele și va anunța câștigătorul care va primi și un premiu special. (menționăm că toți vor primi cartonașele-țintă după ce se face contabilizarea punctelor)

Puștile pe care le folosim sunt semi-profesionale, modele de înaltă precizie și calitate. Bilele pe care le folosim sunt de precizie si special concepute pentru tinta, bile din plastic, oferind o acuratețe ridicată.

Acest sport are rolul de a testa și imbunatati autocontrolul, viteza de reacție, capacitatea de a lua decizii în fracțiuni de secundă, precizia,etc.