Tirul sportiv cu pusca cu alice este un sport care da posibilitatea participantilor sa descopere in ei talentul de a nimeri tintele puse la distante destul de mari.Multi dintre participnati uimindu-ne chiar si pe noi. In acest sport nu este vorba de armata facuta sau cursuri de tir sportiv, ci de stapanire de sine si putina concentrare.
        Pustile noastre sunt modele semi-profesionale marca GAMO de calibrul 4,5mm, iar alicele pe care le folosim sunt de precizie si special concepute pentru tinta, fara varf fiind
plate la capat oferind o acuratete ridicata.
        Tintele se amplaseaza la o distanta de 7m-15m, participantii beneficiaza de asistenta din partea personalului echipei QUAD care incarca pusca dupa fiecare tragere, sfatuieste cu privire la pozitia de tras si la modul de asezare al pustii.
        Pustile pe care le folosim sunt semi-profesionale, modele GAMO de inalta precizie si
calitate. Dupa ce participantii si-au tras toate alicele de care dispun, isi vor nota numele pe cartonasul-tinta, iar la sfarsit echipa QUAD va contabiliza punctele si va anunta castigatorul care va primi si un premiu special. (mentionam ca toti vor primi cartonasele-tinta dupa ce se face contabilizarea punctelor)
        Acest sport are rolul de a testa si imbunatati autocontrolul, viteza de reactie, capacitatea de a lua decizii in fractiuni de secunda, precizia,etc.
 

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Adresa:
Str. Mircea cel Batran, nr.45, bl.39, sc.A, ap.24,
Brasov, 500193

Telefoane:
0788 555 505 - Silviu
0788 355 555 - Alex

Adrese e-mail:
office@quad.ro
quadatv@gmail.com

Fax:
0268 / 429.248

Despre noi | Galerie | Download | Forum